Media


Interview in Trouw over de myna, een vogeltje dat stadsgeluiden versterkt. Lees het hier.


Interview in De Gouda over politiek (28-2-2018).


 
Interview op Dutchmedia.nl over Mein Kampf. Waarom we het boek moeten bespreken. Lees het hier.

Verslag op Txt-radio van een lezing van me over Democratie voor dieren voor het Studium Generale in Groningen. (2017)

 

Filosofie Magazine interviewde me over het filosoferen rond het levenseinde, naar aanleiding van het boek Amor fati dat ik met de inmiddels helaas overleden André de Vries schreef. ‘Waarom de laatste levensfase de mooiste is’. (FM okt. 2017)

Trouw-journalist Henk Steenhuis en fotograaf Koen Verheijden portretteerden André de Vries en mij over ons in het voorjaar van 2017 verschenen brievenboek Amor Fati; filosoferen tegen het einde.Grondrechten voor dieren
Met Janneke Vink en Arjan Postma sprak ik op Radio 1 over grondrechten voor dieren. (Nieuws BV, Radio 1, 30-5-2016). Aap versus Mens: grondrechten voor dieren? – De Nieuws BV


Paw-ternity leave

Moet er een verlofregeling komen voor het verzorgen van net aangeschafte dieren? In Nieuw-Zeeland kennen ze al zo’n paw-ternity leave regeling. (1Vandaag, NPO1, 31-5-2016)


Dierencrematie op de webcam
Misschien niet het meest fundamentele onderwerp, maar toch: is het wenselijk dat (gedwongen) thuisblijvers de crematie van hun huisdier via een webcam kunnen volgen? Mijn commentaar op 1Vandaag (NPO1, 3-10-2015).

Brands met Een beestachtige geschiedenis
Vlak voor zijn dood werd ik geïnterviewd door mijn held Wim Brands. Het ging over mijn ‘krankzinnige’ boek, Een beestachtige geschiedenis van de filosofie.
Hans Achterhuis, Erno Eskens – VPRO Boeken


Copyright © Dandelion by Pexeto