Muziek


Nirvana is de band van mijn jeugd. Ik heb het plat gedraaid. Maar je wordt ouder en zo. Dus ga je je afvragen: wat als Nirvana uit jazz-muzikanten had bestaand? Ter gelegenheid van de 25ste sterfdag van Kurt Cobain, leadzanger van Nirvana, speelden we met Kurts Quartet een aantal jazz-crunch Nirvana nummers. Met Jeroen de Valk op jazzbas en jazzzangers Eline de Boer.

 

dem-in-concertJarenlang trokken de muzikanten van Dem eens er jaar erop uit. Vier gezinnen pakten de auto’s vol met apparatuur, waarna er een week muziek werd gemaakt. De band streefde ernaar om geen stijl te hebben. Dat is moeilijker dan je denkt. Op de DEM-site (nu nog in revisie) kunt u de muziek beluisteren.

 

Dem site 2016

Bezetting: Ymkje de Boer (vocals), Onno Zweers (drums en zang), Wessel Zweers (toetsen etc), Erno Eskens (basgitaar, gitaar en zang), soms speelt Remco van Blokland mee (Flamencogitaar en beeld). De beeldgroep bestaat uit Nicolet van der Sluis, Anet Schraag en Ron de Muijnck. De kinderen van de Dem-leden hebben in 2007 Dem-jr annex De mensjes opgericht.


 

 

Logics3Logics is mijn tweede band. We hebben 15 jaar samengespeeld, toen 15 jaar de instrumenten aan de wilgen gehangen en zijn sinds 2015 weer enthousiast aan het spelen.

Copyright © Dandelion by Pexeto